Terug naar De Blauwe Aarde Bericht schrijven
Bericht 1 t/m 5 van 25
Naam Maaike
Datum 29-07-2005 15:30:28

Hi Yolanda,

Just wanted to say: Beautyful site!!! really helpful translating my English herbs into Dutch, making life a lot easier

Keep up the good work!
Maaike

Naam wilfried
Datum 10-05-2005 23:33:35

Frappant dat iedere composteerder er weer anders over denkt, van de een mag vlees en vis wel, de ander raadt het af.
Ikzelf heb geen groencontainer maar composteer al mijn overige afval, inclusief de drollen van mijn hond. Bij een gesloten compostbak vind ik er weinig van terug. De regenwormen, pieren, die ik tijdens het bewerken van het land tegenkom gooi ik er vaak ook in, natuurlijk niet allemaal, de kippen lusten ze ook. Oook blijven er zat in de grond zitten. mijn kippen zijn verzot op de compostbak, zodra ik deze bewerk staan zij aan het gaas.

groet'n uut goar

Reactie van yolanda

Honden- en kattendrollen kunnen ziektes overbrengen die voor mensen gevaarlijk zijn. Voor je siertuin is dat misschien niet zo belangrijk, voor een groenten- en kruidentuin is dat toch wel wat anders. Composteren: in de loop van het leven ontwikkelt ieder mens daarover eigen idee├źn op grond van eigen ervaringen en de plek waar men woont.

Naam Immie
Datum 18-03-2005 14:11:50

Leuke website!
Als echte flatcoatgek heb in natuurlijk het verhaal over Marco gelezen.
Gelukkig heeft hij bij jullie een goed adres gevonden!

Gr Immie

Reactie van yolanda

Dag Immie, je gaf een aardige reactie in mijn gastenboek in 2005 en ik heb jullie prachtige flatcoats bekeken. Onze Marco is vorige week op bijna 12 jarige leeftijd overleden. Hij heeft ons heel veel plezier gegeven in zijn leven en ik denk dat hij het bij ons ook geweldig naar zijn zin heeft gehad al die jaren. Succes met je plannen voor een nieuw nest dit jaar.

Naam Bacteria
Datum 18-03-2005 13:11:58

Beste Yolanda, weet jij wat af van kruiden/planten? Ik heb namelijk een paar planten/kruiden opgegeven gekregen, maar me de heksenbenaming. Kan jij me hier mee verder helpen? Contacteer me alsjeblieft...

Naam Marianne
Datum 15-01-2005 04:07:30

Hoi Yolanda,

Wat een uitgebreide site heb je! Ik kwam er via betekenis van bloemen terecht via een zoekmachine. Vandaag heb ik eens verder gekeken omdat ik je link op mijn site wilde zetten. (Vind je dat goed overigens? ) en nu zag ik dat je ook mandala's maakt, wat leuk!
Dat doe ik nl ook. Verder zag ik nog vele interessante onderwerpen dus ik kom zeker nog eens kijken.
Groetjes Marianne

Reactie van yolanda

Dag Marianne,
mooie mandala's maak je. De Mandala's op mijn website zijn ontstaan tijdens het tekenen van fractals. Er zijn er al veel meer, maar ik heb nog geen tijd gehad ze op mijn website te zetten. Ik zal ook een link naar jouw site zetten als je het goed vindt.
Met vriendelijke groet,
Yolanda

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende